Haarstijlen voor hem & haar
De mode verandert snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt om veel creativiteit.

Uitdaging
Wij gaan de uitdaging aan, om u, uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen stijl.

Een nieuw seizoen staat voor de deur, je kleding pas je erop aan en natuurlijk ook je kapsel en je haarkleur. Maar wat kun je verwachten deze zomer?

Voor actuele haartrends kom langs in de salon en vraag ons er gerust naar.
Trends zijn voortdurend in ontwikkeling en zijn een weergave van de wereld waarin ze ontstaan. Ze zijn ook een afspiegeling van de seizoenen. Ze zijn dynamisch. Dit zie je weer terug in de kleur, verzorging en styling van het haar. Wella professionals ontwerpt haar eigen trend vision collectie voor elk seizoen. En door middel van trainingen en cusussen blijven onze medewerkers van elke nieuwe trendlijn van wella ook weer up to date.

 

 

 

 

Haarstijlen voor de vrouw
Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

Ovaal gezicht
Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

Haarstijlen voor de man
Hoe bent u uzelf en toch trendy?

Stoer
Volgens ons is het een must dat uw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Die laten wij graag aan u zien!

Lengtes
Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft u niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het wat meer punky stylen.

Kleuren
Het is natuurlijk ook een idee om uw haar eens te laten kleuren. Wij hebben speciaal voor de man de kleurproducten van american crew. Deze zijn zo gemaakt dat de kleur er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: